MERSİN / MUT - Yapıntı Ortaokulu

ALİ ŞAŞMAZ - Okul Müdürü

1985 Mersin doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Erdemlide tamamlamıştır. 2009 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Aynı yıl Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak Van Çatak Bilgi Ortaokuluna atanmıştır. Askerliğini yine aynı okulda asker öğretmen olarak yapmıştır. 2014-2017 yılları arasında  Pozantı Şehit Sefa İzbudak Ortaokulunda öğretmen ve idareci olarak görev yapmıştır. 2017 yılında Mut Sakız Ortaokulunda göreve başlamış ve  geçici görevlendirmeyle müdür yardımcısı olarak görevini yürütmüştür. 2018 yılında okulumuza müdür yardımcısı olarak atanmış, Ağustos 2020 ye kadar bu görevi sürdürmüştür. Aynı zamanda Mersin Ölcme Değerlendirme Merkezinde Sosyal Bilgiler Branşı soru yazarları arasında yer almaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olan Şaşmaz, Ağustos 2020 itibariyle de okulumuzda Müdürlük görevini üstlenmiştir.