MERSİN / MUT - Yapıntı Ortaokulu

Mrt

Ülke geneli afet farkındalığını arttırmak amacıyla yapılan ortak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

2023-2024 Eğitiö öğretim yılı birinci dönemini tamamlayarak karnelerimizi aldık.

Ara

Okulumuzda insan hakları gününü kutladık.

Ara

Okulumuz voleybol takımı Voleybol Yıldız  Kızlar  İlçe müsabakalarında  Mut 3.sü olmuştur. Takımımızda yer alan tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.  Emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında Yapıntı Ortaokulu olarak tüm yurtta olduğu gibi büyük bir özlemle andık.

Saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrası 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla  gerçekleşmiştir.

Kas

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğumu program Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Öğrencilerimizin gösterileri ile devam etti. Emeği geçen Bütün Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 EĞİTİM YILI KARNELERİMİZİ ALDIK. BÜTÜN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

Haz

YIL SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ İÇERİSİNDE DÜZENLEDİĞİMİZ KIZLAR VOLEYBOL VE ERKEKLER FUTSAL TURNUVALARINDA 1. GELEN TAKIMLARIMIZA MADALYALARINI TAKDİM ETTİK.

Ock

2022 2023 eğitim öğretim yılı 1. Dönem karnelerimizi aldık. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. 2. Dönem görüşmek dileğiyle iyi tatiller diliyoruz.

Kas

Ölümünün 84. yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Tem

LGS 2022 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLİ OKULLARA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

Tem

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TAMAMLANMASIYLA BİRLİKTE OKULUMUZU RENKLENDİRME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZUN DIŞ CEPHE BOYASI YENİLENDİ. BOYAMA İŞLERİNİ YAPAN   OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ŞAŞMAZ, MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ İLKER ŞENOL VE MEHMET TAMER ÜNAL İLE, BOYA MALZEMELERİNİN TEDARİĞİ İÇİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM OĞUZ VE MUT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HARUN GERGİN'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Yapıntı Ortaokulu olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

OKUL KÜTÜPHANEMİZ MUT KAYMAKAMIMIZIN KATILIMIYLA AÇILDI.