MERSİN / MUT - Yapıntı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Mut

Tem

LGS 2022 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE NİTELİKLİ OKULLARA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

Tem

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TAMAMLANMASIYLA BİRLİKTE OKULUMUZU RENKLENDİRME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZUN DIŞ CEPHE BOYASI YENİLENDİ. BOYAMA İŞLERİNİ YAPAN   OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ŞAŞMAZ, MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ İLKER ŞENOL VE MEHMET TAMER ÜNAL İLE, BOYA MALZEMELERİNİN TEDARİĞİ İÇİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM OĞUZ VE MUT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HARUN GERGİN'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Yapıntı Ortaokulu olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

OKUL KÜTÜPHANEMİZ MUT KAYMAKAMIMIZIN KATILIMIYLA AÇILDI.

Ock

Yapıntı Ortaokulu olarak öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim-öğretim yapabilmesi amacıyla çok amaçlı atölye sınıfı oluşturduk. Yapılış amacı olarak: Görsel Sanatlar Dersliği, Zeka Oyunları Sınıfı, Teknoloji Tasarım Dersliği ve Fen Labaratuvarı olarak hizmet verecektir. Okulumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu hizmetin yapılmasında emeği olanlara teşekkür ediyoruz.